Coneix el nostre llistat electoral

Carles
Carles
Maria Sayavera Seuba
Maria Sayavera SeubaNúmero 2 de la llista Junts per Òdena - Esquerra Republicana de Catalunya
Nascuda a Òdena i filla de Ca la Magdalena, és llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment fa de freelance per a entitats i mitjans de comunicació de la comarca. D’ella podem dir que és la millor combinació d’energia, compromís i feina ben feta, i té una llarga trajectòria en moltes entitats del poble com l’associació de Caramelles o el Pessebre Vivent. Una excel·lent persona al nostre equip, i serà un gran puntal del proper Ajuntament d’Òdena que farem a partir del 24 de maig si tenim la confiança dels odenencs. Sens dubte Un dels puntals de la secció local, per la seva constància i qualitat humana. Som-hi!
Xavier Garcia Marimon
Xavier Garcia MarimonNúmero 3 de la llista Junts per Òdena - Esquerra Republicana de Catalunya
Dedicat a la docència universitària des de fa quasi vint anys, és professor de comptabilitat a la Universitat de Barcelona, codirector del Postgrau d’Auditoria Pública i expert en càlcul de costos del sector públic. Experimentat en gestionar entitats públiques, doncs va estar cap de gabinet de l’Escola d’Empresarials de la Universitat de Barcelona, actualment és membre de l’equip deganal de la Facultat d’Economia i Empresa. Vinculat des de molt jove en el món del lleure també ha estat implicat en entitats sense afany de lucre, com a monitor, director i gestor econòmic. Discret i incansable en la manera de fer, sempre està a punt per donar un cop de mà; si no que ho preguntin a la gent de l’ESPELT, on és membre de l’Associació Cultural Centre de l’Espelt. Molt contents que formi part del nostre equip i molt agraïts pel seu compromís!
Alba Aribau Muñoz
Alba Aribau Muñoz Número 4 de la llista Junts per Òdena - Esquerra Republicana de Catalunya
Estudiant del grau de Geografia i Història i ha participat en diverses entitats com Caramelles o Pessebre Vivent. És una de les fundadores de l’Òdena Club de Bàsquet i ha estat al cap davant de diverses entitats dins i fora del municipi.
És d’aquelles persones que treballa de manera discreta i eficient per a que tot funcioni. Actualment treballa com a monitora de lleure.
Tenim molta sort de comptar amb molta gent com l’Alba, per anar construint la República Catalana des dels municipis i allò més principal, una ÒDENA millor.
Toni Díaz Gallego
Toni Díaz GallegoNúmero 5 de la llista Junts per Òdena - Esquerra Republicana de Catalunya
Nascut a Òdena, fill d’en José i la Servanda, resident al barri Sant Pere des de sempre. És carretoner de professió en una empresa d’Igualada del sector dels curtits. He estat implicat sempre en qüestions del Barri i el Pla a l’Associcació de Veïns LA CORAZA i sempre que ha pogut ha estat col·laborant en les activitats del poble. Creu fermament que amb JUNTS PER ÒDENA, on hi ha molts membres del Barri Sant Pere i el Pla de la Masia, es podrà defensar més i millor els seus veïns i veïnes, que han estat sempre un xic oblidats. Una persona honesta, compromesa, treballadora, humil i amb experiència i il·lusió per treballar per a tots vosaltres. Moltes Gràcies Toni!
Roger Pajares Compte
Roger Pajares CompteNúmero 6 de la llista Junts per Òdena - Esquerra Republicana de Catalunya
Professionalment és tècnic en electomecànica de vehicles. En el seu temps lliure col·labora activament en entitats del nostre poble: Centre d’Esports Òdena, Moguda Odenenka… És un treballador incansable, apassionat i compromès amb Òdena i sempre disposat a ajudar la seva gent. Força Roger! que estem preparats pel canvi!
Pilar Rodríguez Moreno
Pilar Rodríguez MorenoNúmero 7 de la llista Junts per Òdena - Esquerra Republicana de Catalunya
És Tècnic especialista en projectes de construcció i dissenyadora d’interiors i actualment treballa en una important empresa anoienca del sector de la construcció i l’interiorisme.
Preocupada sempre per l’ensenyament dels joves i infants i fa tot el que calgui per ajudar-los. Activa membre de l’Ampa de l’Escola Castell d’Òdena ha vetllat perquè el servei de transport escolar dels nens i nenes del Barri de Sant Pere, Pla de la Masia i l’Espelt continués i s’ampliés als migdies. Unes actuacions que volem que tinguin la continuïtat que mereixen els nostres veïns i que reprendrem des de l’Ajuntament si el 24 de maig rebem la confiança suficient per encapçalar el govern d’ÒDENA. Gràcies Pilar pel teu compromís!
David Figueras Leal
David Figueras LealNúmero 8 de la llista Junts per Òdena - Esquerra Republicana de Catalunya
Professionalment és tècnic programador de màquines textils, però la gent de l’ESPELT us l’haureu trobat col·laborant en moltes de les entitats del nostre poble: l’Associacio Cultural Centre de l’Espelt, la Bromera… La gran virtut d’en David és que sempre que se li demana que faci alguna cosa per l’ESPELT, pel poble, està a disposició per treballar. S’estima l’ESPELT i el coneix pam a pam. Som-hi company!
Elisenda Barquilla Méndez
Elisenda Barquilla Méndez Número 9 de la llista Junts per Òdena - Esquerra Republicana de Catalunya
L’Elisenda és una pencaire de dalt a baix, treballa a la piscina de les Comes, i és també tècnica aquàtica de nadons i tècnica administrativa. Veïna del barri de Sant Pere i Pla de la Masia, sempre està a disposició per donar un cop de mà a l’Associació La Coraza per organitzar el que calgui. Amb L’Elisenda ens vam conèixer, com a pares a l’Escola Castell d’Òdena i al futbol, i ara comptem amb ella a la nostra candidatura. Una dona positiva, que s’estima el Barri i Òdena i sempre té un somriure per a tothom. Sentit comú i esperit de servei. Endavant!
Joan Carles Olalla Serra
Joan Carles Olalla SerraNúmero 10 de la llista Junts per Òdena - Esquerra Republicana de Catalunya
Tenir un enginyer de primer nivell al nostre equip és un privilegi, i si és una persona com el Joan Carles, que porta molts anys compromès amb Òdena, encara millor!
Podem dir que és una persona compromesa amb Òdena i el país i que entén que independència i justícia social són dues cares de la mateixa moneda. Una de les peces més importants de la pinya de JUNTS PER ÒDENA-ERC Òdena! Un orgull que participi al nostre equip i un immens agraïment pel seu compromís!
Núria Casals i Canyelles
Núria Casals i CanyellesNúmero 11 de la llista Junts per Òdena - Esquerra Republicana de Catalunya
Activista i empresària sempre està oberta a nous reptes. Viu a Cal Mestre Vila Vell. Regenta des del setembre de 2014 el primer restaurant 100% vegetarià de l’Anoia, el Cor Verd, i va ser sòcia de Casals Perruqueres durant 15 anys. El medi ambient, el benestar dels animals i l’equilibri del territori sempre han estat les seves principals prioritats. Va ser membre i voluntària de l’APAN (Associació Protectora d’Animal de l’Anoia) durant 17 anys. Els seu somni és què Òdena trobi l’equilibri de tots els seus valors: la seva gent, la riquesa del seu extens territori natural, la seva fauna i agricultura i els seus nuclis residencials. L’objectiu, aconseguir que Òdena sigui un lloc on tots els éssers vius convisquin en harmonia. Un repte que serà essencial i prioritari si ERC encapçala el nou Govern d’Òdena, per esdevenir un exemple de poble avançat i modèlic, com les localitat petites de Holanda, Àustria, Suècia o Alemanya.